Coaching

hart intelligentie

1-1 Coaching

Individuele coaching Sanne Sleegers

Een hand met een steen in de vorm van een hart. Leer luisteren vanuit je hart.
Sanne Sleegers begeleidt mensen 1-1 bij vraagstukken rondom relaties.

Tijdens een individuele coaching sessie met Sanne krijg je tools om te ontdekken waar belemmerende patronen vandaan komen en hoe je ze om kunt buigen.

In onze moderne wereld hebben we de neiging om alles te beredeneren en te analyseren. Maar hoe goed begrijpen we eigenlijk onze gevoelens en intuïtie? Kunnen we de wijsheid van ons hart nog horen? In deze tijd lijkt dit vermogen vaak verloren te gaan, terwijl juist hier de kern ligt van weten wat écht goed voor ons is.

Het is essentieel om deze verbinding met ons innerlijke kompas te herstellen, vooral nu, in een wereld waar depressie, burn-outs en eenzaamheid steeds vaker voorkomen. Waarom? Ons intellect kan de diepgaande wijsheid van ons hart niet kan vervangen.

Ben je nieuwsgierig naar de sleutel tot het herstellen van deze verbinding? Ervaar het zelf en ontdek waar het écht om draait tijdens een individuele coachingsessie.

De liefde van je hart is de drijvende kracht achter persoonlijke groei en maakt de uitdagingen van het leven draaglijker. Met behulp van praktische oefeningen wordt je begeleid. Je leert jouw schaduwzijden te verkennen en brengt diepe vreugde in je leven.

Laat je begeleiden op deze reis naar het herontdekken van je innerlijke wijsheid en het omarmen van de liefde in je hart.

  • In een 1-1 coaching consult gaan we de diepte in, volledig op jouw afgestemd.
    Prijs: per 60 min. 99 euro.

"De beste coach geeft je de tools om zelf tot inzicht te komen."

We starten vanuit je hulpvraag tijdens individuele coaching.

Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling is van groot belang op je welbevinden en bewustwording van belemmerende patronen. 

Individuele coaching en relatietherapie Den Bosch Rosmalen

“Als je geluk nastreeft, zul je altijd een gevoel van tekort ervaren.”

Maar waarom is dat zo? Wat kun je anders doen om werkelijk gelukkig te worden?

Het antwoord is misschien minder ingewikkeld dan je denkt, maar wellicht heel anders dan wat je gewend bent.

Misschien herken je dit: je bent voortdurend gericht op externe doelen, op datgene wat je wilt bereiken maar nog niet hebt. Dat brengt innerlijke onrust met zich mee omdat je nog niet afstemt op jezelf. Het afstemmen op je omgeving in plaats van op jezelf lijkt zo’n integraal onderdeel van je leven dat je er misschien niet eens bewust van bent. Je doelen bevinden zich buiten jezelf, en je lijkt nooit verzadigd te raken. Er is altijd wel een nieuw doel om na te jagen.

Maar nu vraag je je misschien af, als ik dat loslaat, gebeurt er dan nog wel iets? Ik heb immers verantwoordelijkheden te dragen.

Dat klopt, en je kunt die verantwoordelijkheden blijven vervullen. Het verschil zit hem in HOE je dat doet. In plaats van constant te jagen op externe doelen, nodig ik je uit om te luisteren naar je innerlijke stem en je daar door te laten leiden. 

Ontdek hoe bevrijdend het is om jezelf te zijn in een wereld die steeds moeilijker te onderscheiden is van nep.

Benieuwd naar deze nieuwe benadering?

Laat het me weten.

Magie van de liefde Sanne Sleegers relatietherapie
WAT ANDEREN ERVAREN
"Al ver voordat Sanne zichzelf als therapeut omschreef kwam ik met mijn persoonlijke- en relatiekwesties bij haar. Ze is iemand bij wie je je meteen op je gemak voelt, je voelt je gezien en gehoord door haar. Ze zal je nooit veroordelen om wat je met haar deelt. En tegelijkertijd zal ze je in laten zien als je ergens beter vanuit een andere hoek naar kunt kijken. Ze is rechtvaardig en zachtaardig. Ze bekijkt de dingen vanuit een holistisch perspectief, waarin alles met elkaar verbonden is. Sanne heeft aan mij een van haar trouwste klanten :)" Yorinde
WAT ANDEREN ERVAREN
“Ik heb handvaten gekregen en steeds meer mezelf terug gevonden. Nadat ik zelf veranderde, is mijn omgeving mee veranderd .” Agnes
WAT ANDEREN ERVAREN
“Sanne heeft mij een tijd geleden gecoacht toen ik wat persoonlijke begeleiding nodig had. Ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak en het was fijn om te kunnen delen wat er destijds allemaal speelde. Ik vind haar speciaal omdat ze erg goed kan luisteren, niet oordeelt en fijn doorvraagt zodat je zelf tot inzichten komt. Daarnaast heeft ze duidelijk een flinke portie eigen wijsheid en een heldere intuïtie waaruit ze put om je te helpen weer dichter bij je gevoel (van richting en ‘zijn’) te komen.” Ward Snijders