Wie

Ontdekken

Wie is Sanne?

Hallo mooi mens.

Wat kan ik voor je betekenen?

Even voorstellen: Sanne Sleegers Relatietherapeut & Coach

Sanne Sleegers is een bevlogen relatietherapeut en coach die mensen begeleid van hoofd naar hart. Haar helderheid en rust maken dat jij je snel begrepen en vertrouwd zult voelen bij haar. Gepassioneerd door de complexiteit van menselijke relaties werkt zij met verschillende methodes en stemt zich af op de mensen tegenover zich. In haar werkwijze past ze zich aan de specifieke behoeften van ieder individu of koppel aan.

Elke reis in relatietherapie en coaching is uniek. Geen twee mensen en relaties zijn hetzelfde. Door Sanne’s rustige, open persoonlijkheid voelen mensen zich in het delen van intieme problemen vaak snel op hun gemak.

Opleiding en visie:

Voor degenen die graag feitelijke achtergrondinformatie willen: Afgeronde studies in NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en Familieopstellingen, ook wel bekend als Systemisch Werk. Gedurende de jaren heeft Sanne haar expertise verder ontwikkeld, met een specialisatie in relatietherapie. 

Haar werk omvat niet alleen bekende benaderingen zoals EFT (Emotionally Focused Therapy), ACT (Acceptance and Commitment Therapy), NLP, en lichaamsgerichte therapie. Sanne werkt ook met nieuwe methodes die binnen relatietherapie door de meeste therapeuten nog niet gebruikt worden maar zeer effectief zijn. Ook gebruikt ze elementen van de Emotieleer van Vera Helleman en verschillende meditatietechnieken.

“Mensen zitten vaak vast in gedachten en beperkende overtuigingen.”

Kennismaking:

Kom op een laagdrempelige manier kennismaken tijdens een gratis intake. Zo kunnen we elkaar beter te leren kennen en jij/ jullie ontdekken of mijn benadering als coach en relatietherapeut aansluit bij jouw/ jullie behoeften en doelen.

Coaching en relatietherapie begint met de juiste klik en vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om jou of jullie om vertrouwen, verdieping, inzicht en positiviteit te bieden.

“Wil jij leren wat er nodig is om te genieten van je relatie en elkaar lief te hebben?”

Relatietherapie Den Bosch Rosmalen: Samen de Liefde Herontdekken
Benieuwd wat relatietherapie en coaching voor jou/ jullie kan betekenen?

"Wat Sanne's relatietherapie en coaching zo effectief maakt? Ze durft af te wijken en mixt verschillende methodes en kijkt wat iemand op ieder moment nodig heeft."