Wie

Ontdekken

Wie is Sanne?

Hallo mooi mens.

Wat kan ik voor je betekenen?

Even voorstellen: Sanne Sleegers Relatietherapeut & Coach

Mijn naam is Sanne Sleegers, en ik ben gepassioneerd door de complexiteit van menselijke relaties. In mijn werkwijzepas ik mij aan de specifieke behoeften van ieder koppel. Elke reis in relatietherapie is uniek, omdat ik geloof dat geen twee relaties hetzelfde zijn. Door mijn kalme en vertrouwenwekkende aanpak voelen mensen zich snel op hun gemak bij mij.

Opleiding en visie:

Voor degenen die graag feitelijke achtergrondinformatie willen, ik heb twee studies afgerond in N.L.P. (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en Familieopstellingen, ook wel bekend als Systemisch Werk. Gedurende de jaren heb ik mijn expertise verder ontwikkeld, met een specialisatie in relatietherapie. 

Ik hecht grote waarde aan voortdurende groei en ontwikkeling.  Tijdens een intake bied ik verschillende benaderingen aan om te ontdekken wat het beste aansluit bij jou en je partner.

Mijn werk omvat niet alleen bekende benaderingen zoals EFT (Emotionally Focused Therapy), ACT (Acceptance and Commitment Therapy), NLP, en lichaamsgerichte therapie, maar ik integreer ook elementen van de Emotieleer van Vera Helleman, verschillende meditatietechnieken, en pas specifieke methoden toe op basis van wat jou en je partner inspireert en raakt.

Kennismaking:

Ik nodig jullie uit om op een laagdrempelige manier kennis te maken tijdens een gratis intake. Dit is een kans om elkaar beter te leren kennen en te ontdekken of mijn benadering als relatietherapeut aansluit bij jullie behoeften en doelen.

Relatietherapie begint met de juiste klik en vertrouwen. Ik kijk ernaar uit om jullie op jullie reis te begeleiden en te ondersteunen.

Relatietherapie Den Bosch Rosmalen: Samen de Liefde Herontdekken
Benieuwd wat relatietherapie en coaching voor je kan betekenen?